Skip to content

Invitație la seminarul „Cultură participativă în România”

September 30, 2013

Fundatia_Multimedia_LogoFundaţia Multimedia pentru democraţie locală organizează, în parteneriat cu SNSPA și Operations Research, seminarul „Cultură participativă în România”. Evenimentul va avea loc vineri, 25 octombrie, ora 10:00, în București, la Universitatea Politehnică (Splaiul Independenţei nr. 313, sector 6, Bucureşti), Rectorat Amfiteatrul AN010.

Seminarul se adresează reprezentanţilor societăţii civile organizate, fiind ultimul eveniment, de tip concluziv, din cadrul proiectului „Iniţiativa pentru societatea civilă”, co-finanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013. 

Dorim ca pe această cale să punem la dispoziția membrilor și voluntarilor organizațiilor societății civile concluziile desprinse în urma cercetărilor efectuate, să le împărtășim experiența noastră în derularea acestui proiect care a însemnat, în ultimă instanță, mobilizarea celor care trebuie de fapt să mobilizeze societatea și să oferim participanților o serie de linii directoare menite să susțină și să stimuleze participarea civică.

Seminarul va permite participanților să intre în dialog, să facă schimb de experiență și să dezbată probleme ale mediului asociativ, pornind de la rezultatele finale ale proiectului „Iniţiativa pentru societatea civilă” și de la concluziile experților Fundației Multimedia. 

Cei care doresc să participe sunt rugați să se înregistreze până la data de 11 octombrie a.c., la adresa fundatia.multimedia@gmail.com sau la tel: 021 315 13 82 / 0744 658 985.  

Vă aşteptăm,

Fundaţia Multimedia pentru democraţie locală

No comments yet

Leave a comment